Szabadstrand

2021.05.13

Három ütemben, több száz millió forintból újult meg a Tiszafüredi Szabadstrand, teljesen új fogadóépület, mosdók, öltözők és családbarát kiszolgáló helyiségek épültek, emellett új, egységes fedett teraszt kaptak a büfék. Új homokfoci- és strandröplabda pályát, teniszezésre és kosárlabdázásra alkalmas multifunkciós sportpályát, valamint kondiparkot alakítottak ki a strand területén.

A legnagyobb attrakciót azonban az elsőként tavaly kihelyezett új stégrendszer jelenti, amely fürdőlétráival, napozószigeteivel, vízi játékelemeivel és vízilabda pályájával rögtön közönségkedvenc lett.

A félmilliárd forintot meghaladó beruházás a város történetének egyik legnagyobb projektje volt, a kivitelezés közel évig tartott, és a tervek szerint, június elejétől fogadja majd a strandolókat.

Május közepén nyitott meg az új Tourinform iroda a szabadstrand bejárata mellett. A Magyar Turisztikai Ügynökség húszmillió forintos támogatásával kialakított konténeriroda teljesen felszerelt, korszerű informatikai eszközök, bútorok és LED-panel segítik az ott dolgozókat a betérő vendégek tájékoztatásában.

Forrás: www.szoljon.hu

Készítsd el weboldaladat ingyen!